Головна › Форуми › SF.info › Робота сайту › Питання по сайту
- This topic has 14 відповідей, 6 учасників, and was last updated 8 місяців, 1 тиждень тому by
serhii.
- АвторЗаписи
- 20.05.2022 о 07:05 #822
Тут ви можете задати любе питання пов’язане з роботою сайту
- 29.05.2022 о 12:47 #1354
Скажіть, будь ласка, як мені додавати новини чи публікації на сайт?
- 29.05.2022 о 16:34 #1358
Привіт, звичайний юзер не має можливості добавляти новини або інші файли ( це зроблено з метою безпеки )
Також тут досить специфічне добавляння, тому перед тим як буде створена спеціально роль для людей які хочуть допомогти – потрібно створити інструкцію з правильного добавлення файлів.
- 29.05.2022 о 21:36 #1365
Чи є можливість публікувати якісь гайди до якоїсь гри Трилогії (Як в Стімі)? Це би була дуже класна штука, як на мене
- 30.05.2022 о 13:33 #1376
Так, гайди ми точно будемо публікувати (як текстові так і відео )
Навіть звичайний юзер може опублікувати гайд на форумі
На форумі є розділ Проходження
- 14.06.2022 о 16:19 #1689
Мені ось цікаво, в стрічці з посиланнями зараз вісить “Cталкер 2 WIKI”. Чи не доречнішме було б зайнятися на данному етапі агрегацією вікі вже релізнутих ігор і створенням єдиної категорії “STALKER Wiki” з під-категоріями для кожної частини? Звісно, з назви сайту витікає той факт, що основна увага сайту концентрується навколо 2ого сталкачу, але все ж…
Також є питання щодо майбутнього форматування коментарів – чи планується імплементація “спойлерів”, цитат тощо? Як мені здається, форматування тексту досить важливий аспект комунікаціїї всередині спільноти і поки він представлений на досить базовому рівні.
В цілому сайт виглядає приємно і сучасно, сподіваюсь команда розробки і адміністрації сайту буде поповнюватись класними людьми та займатися покращенням платформи, бо ваша роль в формуванні та утримуванні ком’юніті нереально важлива!
Всього найкращого, буду слідкувати за вашими апдейтами 🙂
- 14.06.2022 о 18:49 #1692
Привіт, дуже дякую за запитання :
Про вікі : Ми дуже хочемо зробити все вікі, але зараз фізично не маємо часу
Домен сайту : ми хотіли змінити на stalker-fenomen.com – але зараз немає коштів (всі кошти йдуть на ЗСУ)
Про коментарі : поступово ми будемо збільшувати функціонал сайту – зараз це лише бета. Нові функції будуть добавлені по можливості.
Про команду : зараз 1 людина працює над сайтом, дс каналом, телеграом, і заморожений ютуб…. також є фрілансер який платно добавляє функції
- 14.06.2022 о 16:44 #1690
Також виникло питання щодо публікації власного відео контенту.
Хотів створити тему в роділі “Творчість” присвячену відеоконтенту і залишити там посилання на свою нарізочку з проходження моду ОГСР з гансом, проте стрепенувся і звернувся до правил на всяк випадок, де, власне, побачив пункт про рекламу. Мені стало цікаво, чи буде рахуватися за рекламу лінк на відео з ютуба, адже, по суті, це і є реклама в деякому сенсі. В такому випадку відсіюється велика частка контенту, який міг би потрапити на ресурс, не маючи мети прорекламуватись, але популяризувати ті ж самі модифікації. Можливо, в такому випадку, варто уточнити цей пункт? Або такий тип контенту дійсно не допускається?P.S.: було б класно мати функцію редаування записів :О
- 14.06.2022 о 18:50 #1693
Стосовно реклами – зараз актив тут мінімальний, Ви можете публікувати свої відео в нас в діскорді
- 15.06.2022 о 13:21 #1707
Дякую за відповідь! Ситуація з командою понура, але це зміниться зі зростанням популярності ваших інфо. джерел, тому це лише питання часу. Звісно треба буде надриватись деякий час в одного, але я сподіваюсь що stalker-fenomen не зустріне серйозних перешкод на своєму шляху і люди почнуть швидше усвідомлювати важливість наших ресурсів.
А про бетку – то це взагалі круто! Стан вебсайту зараз більш ніж задовільний як по мені! Розширення функціоналу це, звісно, важливий QoL аспект, але не критичний і теперішній стан більш ніж виконує потреби користувачів! Знову ж, треба контент! І трафік. І тоді сайт засяє) Треба запросити разрабів типу того же SFZ зробити теми своїх модів та, можливо, підтримувати їх актуальність – наскільки вистачить ентузіазму!
- 15.06.2022 о 13:23 #1708
Ідея не в активі або рекламі, а наповнені! Сайт новий, потребує контенту, то хотілось би хоч в такому вигляді поповнити банк ресурсів сайту.
- 15.06.2022 о 20:54 #1726
Я розумію, по мірі можливості я постарюся наповнити сайт контентом.
- 15.06.2022 о 20:52 #1725
На даний момент спільноти по грі відійшли на другий план через війну, я стараюся підтримувати їх активність – ле не атк активно як до 24 лютого (зраз в рази менше вільного часу).
В мене в плані було наповнення сайту модифікаціями (бо найчастіше саме питають за них)
Якщо у вас є пропозиції/побажання чо потрібно добавити в першу чергу – буду радий порадам
- 15.03.2023 о 12:22 #5192
Наскільки я розумію, враховуючи вихід сдк для Метро, моди на ньго будуть публікуватись в Інший сеттінг? Чи взагалі не будут?
- 21.03.2023 о 14:39 #5204
поки не планується
- АвторЗаписи
- You must be logged in to reply to this topic.
Головна › Форуми › SF.info › Робота сайту › Питання по сайту