logo

Питання по сайту

Головна Форуми SF.info Робота сайту Питання по сайту

Перегляд 5 гілок відповідей
  • Автор
    Записи
      Fenomen
      Читач
        • Повідомлень 183
          • Ветеран
          • ★★★

Тут ви можете задати любе питання пов’язане з роботою сайту

Stalker Khan
        Учасник
          • Повідомлень 1
            • Новачок

Скажіть, будь ласка, як мені додавати новини чи публікації на сайт?

Fenomen
            Читач
              • Повідомлень 183
                • Ветеран
                • ★★★

Привіт, звичайний юзер не має можливості добавляти новини або інші файли ( це зроблено з метою безпеки )

Також тут досить специфічне добавляння, тому перед тим як буде створена спеціально роль для людей які хочуть допомогти – потрібно створити інструкцію з правильного добавлення файлів.

hone
            Учасник
              • Повідомлень 2
                • Новачок

Чи є можливість публікувати якісь гайди до якоїсь гри Трилогії (Як в Стімі)? Це би була дуже класна штука, як на мене

Fenomen
                Читач
                  • Повідомлень 183
                    • Ветеран
                    • ★★★

Так, гайди ми точно будемо публікувати (як текстові так і відео )

Навіть звичайний юзер може опублікувати гайд на форумі

На форумі є розділ Проходження

SpierCe
                Учасник
                  • Повідомлень 4
                    • Новачок

Мені ось цікаво, в стрічці з посиланнями зараз вісить “Cталкер 2 WIKI”. Чи не доречнішме було б зайнятися на данному етапі агрегацією вікі вже релізнутих ігор і створенням єдиної категорії “STALKER Wiki” з під-категоріями для кожної частини? Звісно, з назви сайту витікає той факт, що основна увага сайту концентрується навколо 2ого сталкачу, але все ж…

Також є питання щодо майбутнього форматування коментарів – чи планується імплементація “спойлерів”, цитат тощо? Як мені здається, форматування тексту досить важливий аспект комунікаціїї всередині спільноти і поки він представлений на досить базовому рівні.

В цілому сайт виглядає приємно і сучасно, сподіваюсь команда розробки і адміністрації сайту буде поповнюватись класними людьми та займатися покращенням платформи, бо ваша роль в формуванні та утримуванні ком’юніті нереально важлива!

Всього найкращого, буду слідкувати за вашими апдейтами 🙂

Fenomen
                    Читач
                      • Повідомлень 183
                        • Ветеран
                        • ★★★

Привіт, дуже дякую за запитання :

Про вікі : Ми дуже хочемо зробити все вікі, але зараз фізично не маємо часу

Домен сайту : ми хотіли змінити на stalker-fenomen.com – але зараз немає коштів (всі кошти йдуть на ЗСУ)

Про коментарі : поступово ми будемо збільшувати функціонал сайту – зараз це лише бета. Нові функції будуть добавлені по можливості.

Про команду : зараз 1 людина працює над сайтом, дс каналом, телеграом, і заморожений ютуб…. також є фрілансер який платно добавляє функції

SpierCe
                    Учасник
                      • Повідомлень 4
                        • Новачок

Також виникло питання щодо публікації власного відео контенту.
                      Хотів створити тему в роділі “Творчість” присвячену відеоконтенту і залишити там посилання на свою нарізочку з проходження моду ОГСР з гансом, проте стрепенувся і звернувся до правил на всяк випадок, де, власне, побачив пункт про рекламу. Мені стало цікаво, чи буде рахуватися за рекламу лінк на відео з ютуба, адже, по суті, це і є реклама в деякому сенсі. В такому випадку відсіюється велика частка контенту, який міг би потрапити на ресурс, не маючи мети прорекламуватись, але популяризувати ті ж самі модифікації. Можливо, в такому випадку, варто уточнити цей пункт? Або такий тип контенту дійсно не допускається?

P.S.: було б класно мати функцію редаування записів :О

Fenomen
                        Читач
                          • Повідомлень 183
                            • Ветеран
                            • ★★★

Стосовно реклами – зараз актив тут мінімальний, Ви можете публікувати свої відео в нас в діскорді

SpierCe
                          Учасник
                            • Повідомлень 4
                              • Новачок

Дякую за відповідь! Ситуація з командою понура, але це зміниться зі зростанням популярності ваших інфо. джерел, тому це лише питання часу. Звісно треба буде надриватись деякий час в одного, але я сподіваюсь що stalker-fenomen не зустріне серйозних перешкод на своєму шляху і люди почнуть швидше усвідомлювати важливість наших ресурсів.

А про бетку – то це взагалі круто! Стан вебсайту зараз більш ніж задовільний як по мені! Розширення функціоналу це, звісно, важливий QoL аспект, але не критичний і теперішній стан більш ніж виконує потреби користувачів! Знову ж, треба контент! І трафік. І тоді сайт засяє) Треба запросити разрабів типу того же SFZ зробити теми своїх модів та, можливо, підтримувати їх актуальність – наскільки вистачить ентузіазму!

SpierCe
                            Учасник
                              • Повідомлень 4
                                • Новачок

Ідея не в активі або рекламі, а наповнені! Сайт новий, потребує контенту, то хотілось би хоч в такому вигляді поповнити банк ресурсів сайту.

Fenomen
                              Читач
                                • Повідомлень 183
                                  • Ветеран
                                  • ★★★

Я розумію, по мірі можливості я постарюся наповнити сайт контентом.

Fenomen
                                Читач
                                  • Повідомлень 183
                                    • Ветеран
                                    • ★★★

На даний момент спільноти по грі відійшли на другий план через війну, я стараюся підтримувати їх активність – ле не атк активно як до 24 лютого (зраз в рази менше вільного часу).

В мене в плані було наповнення сайту модифікаціями (бо найчастіше саме питають за них)

Якщо у вас є пропозиції/побажання чо потрібно добавити в першу чергу – буду радий порадам

Mykola
                                Учасник
                                  • Повідомлень 3
                                    • Новачок

Наскільки я розумію, враховуючи вихід сдк для Метро, моди на ньго будуть публікуватись в Інший сеттінг? Чи взагалі не будут?

serhii
                                    Учасник
                                      • Повідомлень 2
                                        • Новачок

поки не планується

Перегляд 5 гілок відповідей
                                • You must be logged in to reply to this topic.

Головна Форуми SF.info Робота сайту Питання по сайту