Список модифікацій з СМГоловна › Форуми › SF.info › Наші проєкти › #Сталкерський_Миротворець › Список модифікацій з СМThis topic has 2 відповіді, 2 учасника, and was last updated 8 місяців тому by Fenomen.Перегляд 1 гілки відповідейАвторЗаписи 01.06.2022 о 15:58 #1397 FenomenАдміністраторПовідомлень 181OnlineВетеран★★★Модифікації які потрапили в Сталкерський Миротворець :1 Уламки Минулого (Осколки Прошлого) 2 Забутий загін («Забытый Отряд») 3 Збірки на Call of Chernobyl від Demosfen. 4 Dead Air 5 MLR addon 10 6 Unofficial Lore Location Pack (ULLP ) 7 Oblivion Lost Remake 3.0 (OLR 3.0) 8 Бойова Підготовка 3 9 «Всупереч сумнівам» (Вопреки Сомнениям) 07.06.2022 о 11:31 #1431 Єгор “Скажений Пес”УчасникПовідомлень 1OfflineНовачок★Хотів би запитати що до Фотографу та НС, яка їх позиція? 08.06.2022 о 18:41 #1436 FenomenАдміністраторПовідомлень 181OnlineВетеран★★★Привіт, за Ф.О.Т.О.Г.Р.А.Ф.а – я чув, що там є частина ватного сюжету (але я поки не бачив скрінів, що це підтверджує ).За НС – не чув нічого поганого.АвторЗаписиПерегляд 1 гілки відповідейВибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .Увійти Ім'я користувача: Пароль: Запам'ятати мене Register Увійти Головна › Форуми › SF.info › Наші проєкти › #Сталкерський_Миротворець › Список модифікацій з СМ